TEKNIKHISTORIA

Historien tar nya vägar – här är din nya app!

Nya möjligheter för dig som prenumererar att nå Teknikhistoria, ladda ner vår nya app, peppar tidningens redaktör Angelica Söderberg.

Har du glömt senaste magasinet hemma, eller fått lust att läsa ett äldre nummer av Teknikhistoria? Inga problem! Nu kan du läsa det senaste numret och flera års utgåvor av tidningen i en ny app.

I Teknikhistorias egen app och e-tidning kan du nå din teknikhistoriska läsning var du än befinner dig, med hjälp av din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Ladda ner appen ”Teknikhistoria” via Appstore eller Google Play och logga in med samma inloggningsuppgifter som du har för hemsidan.

– Magasinet Teknikhistoria är fortfarande vår högsta prioritet. Vi tror på kraften i långsamläsningen det ger att bläddra sig fram till nya spännande sidor av vår gemensamma teknikhistoria. Men med hemsidan och nu också vår app så ger vi dig som prenumererar möjlighet att nå tidningen och våra nyheter både lättare och via fler kanaler, säger Angelica Söderberg, Teknikhistorias redaktör.

Teknikhistorias arkiv i appen och e-tidningen rymmer över fyra års upplagor.

Appen gör det enkelt att läsa även äldre magasin i digital form eftersom arkivet innehåller flera års utgåvor. Det här innebär att Teknikhistoria så småningom flyttar ut från den app och e-tidning som har delats med Ny Teknik.

Vill du helst läsa via dator så hittar du e-tidningen på: nyt.se/e-teknikhistoria

Än så länge är därtill samtliga artiklar, även premiumartiklar, upplåsta här på Teknikhistorias sajt. Men snart kommer allt att låsas för prenumeranter, så dra igång din prenumeration redan i dag! Här kan du skaffa en egen prenumeration

Är du prenumerant men saknar ett eget digitalt konto för att logga in på Teknikhistorias sajt och app? Aktivera ditt konto och skaffa dig ett lösenord via din kundsida: nyt.se/TH

Du behöver ha ditt postnummer och kundnummer redo för att aktivera kontot. Numret hittar du på baksidan av din senaste tidning eller på din faktura. Du kommer även att behöva lösenordet när vi premiumlåser hemsidan igen.

Krånglar något med ditt konto? Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig vidare, kontaktuppgifterna hittar du på hemsidan nyt.se/kundtjanst