Tipsa oss

Tipsa oss om nyheter!

Vill du dela med dig av ett nyhetstips eller information?

Kontakta oss via mejl, post, telefon, Facebook eller Instagram.

Post: Teknikhistoria, Box 6323, 102 35 Stockholm.

Telefon: 08-796 66 50 (växel).

Facebook: Vi finns på Facebook. Gå till ”Meddelande”. Det är redaktionens journalister som tar emot meddelandena. De är inte synliga för övriga följare eller användare.

Instagram: Vi finns på Instagram. Gå till vår profil @teknikhistoria och tryck på de tre punkterna högst upp till höger för att skicka ett direktmeddelande. Det är redaktionens journalister som tar emot meddelandena. De är inte synliga för övriga följare eller användare.

Kontakt med enskilda journalister på Teknikhistoria och Ny Teknik: Teknikhistoria görs av Ny Tekniks redaktion, du kan höra av dig till en enskild reporter eller medlem av vår gemensamma redaktion med ditt tips. Kontaktuppgifter för mejl och telefon finns här. Där finns också uppgift om vilka på redaktionen som går att nå via den krypterade meddelandetjänsten Signal.

Rätten till källskydd tillämpas i kontakt med Teknikhistorias redaktion. Källskydd i kontakt med medier är reglerad i svensk grundlag. Källskydd innebär att den som har tagit emot ett tips eller en uppgift inte får röja identiteten för den som vill vara anonym. Det är straffbart för den som har tagit emot en sådan anonym uppgift att avslöja källan.