TEKNIKHISTORIA:

Välkommen till Teknikhistorias nya sajt!

Välkommen till Teknikhistorias nya sajt, hälsar redaktör Angelica Söderberg.

Teknikhistorias nya hemsida är här. Välkommen att upptäcka historien om teknisk utveckling och innovation på en ny plattform. Hoppas du kommer att trivas!

Just nu är hemsidan upplåst för alla, för att fira att vi har tryckt på startknappen för den nya sajten. Det betyder att även du som inte är prenumerant på Teknikhistoria kan läsa allt innehåll. Men snart låser vi igen, så passa på att skaffa dig en egen prenumeration redan i dag!

Hittills har ett urval av reportagen ur magasinet Teknikhistoria publicerats på vår systertidning Ny Tekniks sajt. Men så här elva år efter magasinets premiär är det dags att ta ytterligare ett steg ut i det digitala historieberättandet.

– Det känns väldigt roligt att få en egen hemsida för Teknikhistoria. Nu får vi möjlighet att berätta även om dagsaktuella nyheter för våra läsare, säger Angelica Söderberg, redaktör för Teknikhistoria.

– Vi upplever att det finns ett starkt intresse för vår historia, och särskilt den tekniska utveckling som lett fram till samhället som det ser ut i dag. Det presenteras ständigt nya forskningsrön och upptäckter som är inom vårt intresseområde. De nyheterna vill vi berätta för våra läsare så snabbt som möjligt. Nu har vi den möjligheten.

Den nya hemsidan blir ett steg vidare från den digitala resa som inleddes med att Teknikhistoria fick en e-tidningsapp i juni 2021. I appen Ny Teknik e-tidning, som du hittar där appar finns och via dator här: e-tidningen.nyteknik.se, kan du som prenumerant läsa det aktuella numret var du än är, via dator, läsplatta eller mobiltelefon. Där hittar du även fyra års tidigare utgåvor av magasinet.

Är du redan prenumerant på Teknikhistoria, men saknar digitalt konto? Aktivera ditt konto via din kundsida

Du behöver ha ditt postnummer och ditt kundnummer redo för att aktivera ditt konto, numret hittar du på baksidan av din senaste tidning eller på din faktura. När vi kopplar på premiumlåsningen av hemsidan igen, så kommer du att kunna logga in via fliken Logga in här i toppmenyn.

Krånglar något med ditt konto? Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig vidare. Du når dem på mejladressen kundservice-nyteknik@citysalj.se eller på dagtid via telefonnummer 010-182 22 99.