Vidrigheter eller delikatesser? 10 maträtter som lätt väcker äckelkänslor Risvin med smak av döda möss, lagrade ”tusenåriga” ägg och åtta andra rätter som säkert inte dyker upp på nästa festbuffé. Vilken av dem skulle du vilja smaka på? Niklas Dahlin Publicerad 2 jun 2019 kl 06.30 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons En utställning på evenemangslokalen Slagthuset i Malmö fokuserar på de äckligaste maträtterna och livsmedlen man kan tänka sig. Logga in här Prenumerera på Teknikhistoria – 6 månader för 399 kr! Få tillgång till allt låst innehåll på hemsidan, tidningen direkt hem i brevlådan, samt e-tidningen med tillgång till 5 års utgåvor av Teknikhistoria. Djupdyk i vår Teknikhistoria, med särskilt fokus på Sverige och svenska innovatörer! Börja läs i dag → Se andra erbjudanden: teknikhistoria/prenumerera Logga in här ✕ livsmedel teknikhistoria Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post