TEKNIKHISTORIA

Nu låser vi Teknikhistorias sajt – säkra din sommarläsning i dag!

Nu låser vi Teknikhistorias premiumartiklar! Du som prenumererar loggar in som vanligt för att läsa senaste nytt ur teknikhistorien.

Vi firade Teknikhistorias nya hemsida med att låsa upp premiumartiklarna för alla. Nu låser vi våra premiumartiklar, och välkomnar dig som vill prenumerera med ett riktigt bra erbjudande.

Angelica Söderberg, Teknikhistorias redaktör.

Du får 11 nummer av Teknikhistoria, årets resterande nummer och hela nästa års nummer av spännande historieläsning hem till brevlådan – alltså hela tre nummer på köpet!

– Till det får du möjligheten att läsa Teknikhistoria var du vill i vår onlinetidning och app, där du dessutom hittar över fyra års utgåvor i tidningsarkivet. Gott om intressant läsning om vår teknikhistoria, och med särskilt fokus på Sverige och svenska innovatörer, säger Angelica Söderberg, Teknikhistorias redaktör.

Erbjudandet om 17 månaders läsning av tidningen till priset av 699 kronor är tidsbegränsat och gäller fram till den 20 augusti. Här hittar du ditt sommarerbjudande!

Efter att ha tecknat din prenumeration laddar du ner appen ”Teknikhistoria” via Appstore eller Google Play.

Du använder samma inloggningsuppgifter för att läsa Teknikhistoria via app, sajt och onlinetidning. E-tidningen hittar du på: nyt.se/e-teknikhistoria

Varmt välkommen!

FAKTA

Så skaffar du dig ett digitalt konto

Är du prenumerant men saknar ett eget digitalt konto för att logga in på Teknikhistorias sajt och app? Aktivera ditt konto och skaffa dig ett lösenord via din kundsida: nyt.se/TH

Du behöver ha ditt postnummer och kundnummer redo för att aktivera kontot, numret hittar du på baksidan av din senaste tidning eller på din faktura. Snart kommer vi dessutom att låsa hemsidan så att majoriteten av artiklarna där bara nås av er som prenumererar och som har lösenord.

Krånglar något med ditt konto? Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig vidare, kontaktuppgifterna hittar du på hemsidan nyt.se/kundtjanst