Teknikhistoria – PRO

Välkommen till Teknikhistoria!

Här får du läsa om historiska genombrott, häftiga farkoster från förr och innovatörerna som gjorde det omöjliga möjligt. Nu med ett supererbjudande unikt för dig som läser PROPensionären!

För bara 399 kronor (ordinarie pris 699 kronor) får du ett helt år av spännande teknikhistorisk läsning. Vi är den enda tidningen som har ett särskilt fokus på den svenska teknikutvecklingen och det som har lett fram till samhället som det ser ut i dag.

Beställ din prenumeration här →

Och just det. Förutom att du får hem ett helt års magasin av långsamläsning för stunderna i fåtöljen eller hängmattan, får du tillgång till vår onlinetidning och app – där du kan läsa över fyra års tidigare upplagor av tidningen. Dessutom får du premiumtillgång till samtliga artiklar publicerade här på Teknikhistorias hemsida.

Välkommen att följa med på en spännande historisk resa!

FAKTA

Det här är Teknikhistoria

Teknikhistoria görs av Ny Tekniks redaktion. Med utgångspunkt i aktuella händelser berättar vi om hur utvecklingen en gång började. När kom de historiska genombrotten och lärorika motgångarna? Vi träffar eldsjälarna som bevarar vår teknikhistoria och kunskapen om vårt gemensamma teknikarv.

Läs tidningen online via appen Teknikhistoria som du hittar via Appstore eller Google Play. E-tidningen hittar du på: nyt.se/e-teknikhistoria